Itt kérhetsz cserét vagy szólhatsz hozzá az oldal híreihez  ha
   szeretnél. Véleményezd a simses sorozatok újabb részeit és
   beszélgess a többi sims fannal. A minichatben  segítséget is
   kérhetsz, valamint üzenhetsz a szerkesztőnek is.Használsz letöltött egyedi tartalmakat?
                         
Összes válasz: 614

Itt azokat a képeket láthatjátok amik legutóbb kerültek feltöl-
tésre az oldalra. Ezek a képek a szerkesztő fotói,illetve más,
sims fanok  beküldött képei.  Neked  is  van lehetőséged be-
küldeni képeket emailben: tiffanysims@citromail.hu

   Az oldal egyetlen szerkesztője: Tiffany Sims
   Email címe: tiffanysims@citromail.hu
   Az oldal nyitott: 2012.04.15.-én.
   A nyitás óta rekord látogatottsága: 868 látogató
   Mikor? 2017.01.28
   Design: Saját / Ucoz kód: Brielle
Viv, ClaraAmy, TiffanyEzek a  weblapok  az  oldal csere partnerei. Ha  szeretnéd,
hogy a te oldalad is kikerüljön ide,akkor a chatben kérhetsz
cserét. Az oldalad témája bármilyen lehet, szabad hely vég-
telen.Ha az oldal több hónapig nem frissel, lekerül a cserék közül. Magyar és külföldi oldalak számára is!                      Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


 

Ingyenes webtárhely uCoz

4.rész

4.rész - Szuper lehetőség


-Reggel direkt korán felkeltem,hogy elkészüljek. Felvettem egy nagyon csinos ruhát és két oldara fogtam a hajam, biztos Stefannak tetszeni fog (gondoltam) .Elég magabiztos voltam aznap reggel ,mert sejtettem,hogy tegnap este megrémítettem a boszorkát. Bár egy napja volt itt, mégis már ősellenségek lettünk.


Lementem,hogy reggelit csináljak meg egy kis meglepetést okozzak Stefannak, de amire odaértem ,már elkéstem.A banya ott feküdt a vállán és együtt nézték a tv-t.Ne gondoljatok bele, hogy felment a pumpa bennem.Akkor kezdtem elgondolkodni azon, lehet hogy  Stefannak nem is tetszettem  eddig ,nem jöttünk össze akkor, most se fogunk.Nem szabad feladnom, mert akkor sose fog észrevenni !Elkezdtem köhögni.


Gyorsan elhúzódtak egymástól és Stefan szólalt meg elsőre.
 -Ó Bella milyen gyönyörű vagy ma, szerintem nagyon kitettél magadért ,de minek ez a nagy felhajtás?
-Hát Stefan csak ilyen kedvem volt.Remélem tetszik.
-Persze.


Elkezdtünk egy nagyon jó beszélgetést, és hála Istennek a szörnyella kiment egy pohár vízért.Biztos nem tetszett neki ,hogy mi ennyire el tudunk lenni Stefannal.Hát 8 év barátság után még csodálkozik? De igazából, mit gondol?Bárcsak teljesülne a vágyam!!


Megreggeliztünk ,és könnyes búcsút vettem Stefantól.Nem akartam ezzel a banyával egy egész napot eltölteni!Képtelenség,nem bírnám ki! Amikor elköszöntem a hárpia még vagy  5 percig csókolgatta .Azt hittem, ott dobom ki a taccsot!
 -Na jó Hanna, most már mennem kell dolgozni- mondta Stefan.
Na végre! -gondoltam.


Hanna mellém állt és úgy néztük végig amíg Stefan kimegy az ajtón és elmegy munkába.A szívem megszakadt,erősen vert, mivel féltem mit fog csinálni velem,mit váltott ki belőle a reggeli flörtölésem Stefannal,mert ez a nő egy bolond .Nem tudom miért kell neki a pénz meg, miért veri át a barátomat ,de nem fogom hagyni!Valamit kifogok találni!
Becsukódott az ajtó, nagyot nyeltem és rázendített a szörnyella.


-Ha,ha,ha te kisegér!Azt hiszed nem láttam mit csináltál reggel? Ha most nem lennék higgadt, kitéptem volna a hajad egytől- egyig. Figyelmeztettelek, és ennek meg lesz a következménye!
-Nem félek tőled ,nem tarthatsz fogságban.
-Dehogynem ,és ha még egy szót szólsz ,nagyon megbánod, azt ajánlani tudom.


Amikor befejezte a mondandóját ,felrohantam a szobámba és szívem szerint ordítottam volna dühömben,bár egy kicsit féltem ,végül is egy házban vagyok vele, bármire képes . Amikor azt hittem , hogy ez életem legrosszabb napja, megcsörrent a telefonom.


-Halló !Itt Bella Stone beszél.
-Jó napot kívánok Bella! Én a Star színház vezetője vagyok ,és amiatt keresem,hogy van- e kedve szombat este egy előadást tartani a megnyitó gálán.Tudom,hogy szoros az idő, de maga egy híres táncos és láttuk a legutóbbi versenyén,hogy szerepelt.Nagyon hálásak lennénk, mert aki táncolt volna eredetileg az lesérült és nagyon kellene egy táncos.
-Persze elfogadom , köszönöm az lehetőséget! (Bár nem én táncoltam volna eredetileg ,de tele lesz híres emberekkel a hely, és biztos valaki meg fogja látni bennem a csillagot.)
-Ó, nagyon szépen köszönöm! A részleteket majd átküldöm!Viszonthallásra!
-Viszonthallásra!


A szívem repesett az örömtől! Már nagyon rég vártam erre a pillanatra. Hirtelen derűs lett a kedvem,el is felejtettem a sok rosszat, és úgy vigyorogtam, mint a vadalma.
 Ez egy szuper lehetőség lenne számomra!!

115