Szoktál képeket fotózni The Sims játékodban?
                         
Összes válasz: 202

   Itt kérhetsz cserét vagy szólhatsz  hozzá az  oldal híreihez ha
   szeretnél. Véleményezd  a simses sorozatok újabb részeit és
   beszélgess a többi  sims fannal. A minichatben  segítséget is
   kérhetsz, valamint üzenhetsz a szerkesztőnek is.
 

   Az oldal egyetlen szerkesztője: Tiffany Sims
   Email címe: tiffanysims@citromail.hu
   Az oldal nyitott: 2012.04.15.-én.
   A nyitás óta rekord látogatottsága: 868 látogató
   Mikor? 2017.01.28
   
Design: Saját / Ucoz kód: Brielle
Lina, Viv, Miyu, Alfaa, ClaraAmy, Blanka, Jade, Tiffany

 
  
   Ezek a weblapok az  oldal  csere  partnerei. Ha  szeretnéd,
   hogy a te oldalad is kikerüljön ide,akkor a chatben kérhetsz
   cserét. Az oldalad témája bármilyen lehet, szabad hely vég-
   telen. Ha az oldal több hónapig nem frissel, lekerül a cserék
   közül. Magyar és külföldi oldalak számára is!


   
     
   
   
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


Ezek az aktív felhasználók böngészik jelenleg az oldalt:

Ingyenes webtárhely uCoz


Fotózkodj modellként
Fotózkodj modellként


Sziasztok! A nevem Felicity Fox, amatőr modell vagyok, és ebben a tippben szeretném nektek megmutatni, hogy hogyan tudtok olyan képeket csinálni, akár a modellek. J Első sorban természetesen a haj, smink és a ruha beállítása szükséges, de szerintem ezzel mindenki elboldogul. Én inkább az aprólékosabb részébe mennék bele a dolognak, amiről az ember nem is gondolná, hogy fontos, de még is az egyik kulcsfontosságú része a dolognak.


Ez pedig nem más, mint a környezet. Ez a kép még egy régi fotósorozatomból van, de szerintem a lényeg így is látszik rajta. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy amikor a képen „ki akarják emelni” a simet, akkor csupasz, üres háttér előtt fotózzák, semmi kellékkel. Az nem is lenne igazából rossz, de ha igazán „modellekhez hasonló” képet szeretnénk csinálni, akkor a környezet megalkotása elengedhetetlen.


Nézzük másik példának ezt a képet. Nincs rajta sok kellék, még is lényegesen jobb, mintha csak én lennék a képen egyedül, de véleményem szerint részletesebb, zsúfoltabb környezetben is tökéletes képeket lehet készíteni. Persze meg kell találni a megfelelő szöget is, hogy ne vesszen el a sim a környezetben, hiszen az pont a ló másik oldala, érdemes sokat próbálgatni, és megnézni, hogy melyik beállítás hogyan a legjobb.


A következő képemen a természetben való fotózást szeretném bemutatni. Itt természetesen nem kötelező bútorokat is rakni a képre, akkor is csodásakat lehet készíteni, ha csak egy virágos mező van a képen, vagy akár egy tópart stb. Itt lehet egy kicsit csalni is, hogyha nem akartok, mondjuk egy mező mögé egy egész erdőt megcsinálni, akkor megemelhetitek a talajt, ahogyan a képemen is látható. Lehet, hogy nem olyan látványos, de szerintem így is szép.


És íme, utolsó példánk. Ezzel a képpel azt szeretném bemutatni, hogy a kevesebb néha több mondás itt is érvényes. Ezen a képen – mint ahogy remélhetőleg észrevehető – egy elég elegáns, de még is egyszerű hatás elérése volt a cél. Hogyha elegánsabb képet szeretnétek készíteni, akkor semmi kép sem javaslom, hogy túltömött környezetben tegyétek, hiszen akkor a kép nem éri el a kellő hatást. Plusz javaslatként megjegyezném, hogyha zárt térben, sötét háttér előtt csináltok képet, akkor mindenképp helyezzetek a helyszín fölé egy, vagy akár több lámpát is, még akkor is, ha nappal van, mivel lényegesen jobb lesz a megvilágítás.

Nos, remélem valamennyit tudtam segíteni, jó fotózást kívánok! :)

Megjegyzés: A tárgyak elhelyezéséhez, és a környezet megalkotásához a Tárgypakolgatás tippet ajánlom mindenki figyelmébe. :)

120