Itt kérhetsz cserét vagy szólhatsz hozzá az oldal híreihez ha
szeretnél. Véleményezd a simses sorozatok újabb részeit és
beszélgess a többi sims fannal. A minichatben segítséget is
kérhetsz, valamint üzenhetsz a szerkesztőnek is.Használsz letöltött egyedi tartalmakat?
                         
Összes válasz: 363

Itt azokat a képeket láthatjátok amik legutóbb kerültek feltöl-
tésre az oldalra.Ezek a képek a szerkesztő fotói,illetve más,
sims fanok beküldött képei. Neked is van lehetőséged be-
küldeni képeket emailben: tiffanysims@citromail.hu

Az oldal egyetlen szerkesztője: Tiffany Sims
Email címe: tiffanysims@citromail.hu
Az oldal nyitott: 2012.04.15.-én.
A nyitás óta rekord látogatottsága: 868 látogató
Mikor? 2017.01.28
Design: Saját / Ucoz kód: Brielle
Viv, ClaraAmy, TiffanyEzek a weblapok az oldal csere partnerei. Ha szeretnéd,
hogy a te oldalad is kikerüljön ide,akkor a chatben kérhetsz
cserét. Az oldalad témája bármilyen lehet,szabad hely vég-
telen.Ha az oldal több hónapig nem frissel,lekerül a cserék közül. Magyar és külföldi oldalak számára is!Online összesen: 6
Vendégek: 6
Felhasználók: 0


 

Ingyenes webtárhely uCoz

Sim készítése 1. részlet

Kicsit részletesen próbálok belemenni a sim készítésébe, ha valaki nem tudná hogy kell!;) Ezzel az első résszel remélem tudok segíteni.Most a hajról és az arcról+sminkről szeretnék írni.A 2. részletben a ruháról.;))Jó munkát!Kezdetnek ugye kiad egy eredeti simet.Egyépként nagyon fontos ha szép simet akarunk akkor kell pár letöltés!Először ugye adunk egy nevet, kiválasztjuk a testalkatát, mellméretét, izmosságát stb..


Minden felesleges dolgot leszedtem róla és a haját is megváltoztattam hogy láthassam az arcát rendesen.Levettem a szemüvegét(csak akkor kell ha ad rá)és a sminkjét is.Lassan elkezdhetem az arcát is!


Az előző képen ugye csak eredeti fejformákat, szemformákat, szájformákat adott.Ha kissé részletesebben akarunk ezzel foglalkozni és nem olyan unalmasan akkor lépjetek a pirossal bekarikázott menübe.Itt mindent igazán részletesen megtudsz csinálni.Azokra a kis pöttyökre kattintva tudsz helyeken változtatni és alul azokkal a húzogatósakkal lehet hogy pontosan mit és mennyit váltosztadsz!Ezt ugye mindennel a szájjal, orral, fejjel mindennel meg lehet csinálni.


Az elején kihagytam még a bőr változtatását amit ugye a pirossal bekeretezett menüvel lehet megnyitni.Látszik hogy nekem van egy kevés letöltöttem.Én azokból váltogatok, és mivel látszik hogyha kiválasztottad milyen világos egy-két bőr ezért azzal a húzogatossal lehet sötétíteni!


Szóval én egy 7-8 perc múlva kész is lettem az arcával.Nagyon kicsit kínai hatású főleg hogy fekete a haja.De ami neked tetszik olyan legyen!;))


Majd a hajnál a szemöldökre mentem.Oldalt látszik hogy mire kell kattintani!;) Szóval én egy letöltött szemöldököt választottam.Alatta pirossal bekeretezve van a szempilla hossza.Mivel szerintem nagyon szép ha maxon van ezért én maxra tettem.


Majd ugye újra a fejnél vagyunk.Itt ki lehet választani a sminkjét.Ha kiválasztottad és esetleg a színe nem tetszik akkor alul a pirossal bekeretezett résznél tudod megváltoztatni a színét!


Így néz ki ha rákattintottál!Azokra a kis színes körökre kattintva tudod különböző helyen változtatni a színét.Ha az eredeti színek nem tetszenek akkor kicsit alul a szintén pirossal bekarikázott(J)részen lehet saját magadnak kikeverni egy tetszőleges színt.


Most az összes sminket kiválasztottam neki tetszőlegesen .Most a színpadi sminkeknél(pirossal bekarikázott) van nekem letöltött szem!Csak letöltötten ad ki szemet!Megmutatom végül mit választottam neki. >))Igazából akkor már a hajról is beszélek!;)


Na ilyen barna szemet kapott.Én most ezt a hajat választottam neki!Oldalt arra  a fésűre kell kattintani, majd felül kiválaszthatod hogy olyan hajat adjon amibe van valami(pl.:virág, sapka, hajgumi stb..)vagy sima kiengedettet. Én a kiengedett mellett döntöttem és azon belül ennél a hajnál.Ha  a haj színe nem tetszik itt is mint a sminknél, lehet kicsit játszani vele:

Itt ugye látszik hogy alul beszőkítettem!

Remélem hogy ebben az 1. részben tudtam segíteni ;) Jó munkát mindenkinek!

By:Encsi

115