Itt kérhetsz cserét vagy szólhatsz hozzá az oldal híreihez ha
szeretnél. Véleményezd a simses sorozatok újabb részeit és
beszélgess a többi sims fannal. A minichatben segítséget is
kérhetsz, valamint üzenhetsz a szerkesztőnek is.Használsz letöltött egyedi tartalmakat?
                         
Összes válasz: 381

Itt azokat a képeket láthatjátok amik legutóbb kerültek feltöl-
tésre az oldalra.Ezek a képek a szerkesztő fotói,illetve más,
sims fanok beküldött képei. Neked is van lehetőséged be-
küldeni képeket emailben: tiffanysims@citromail.hu

Az oldal egyetlen szerkesztője: Tiffany Sims
Email címe: tiffanysims@citromail.hu
Az oldal nyitott: 2012.04.15.-én.
A nyitás óta rekord látogatottsága: 868 látogató
Mikor? 2017.01.28
Design: Saját / Ucoz kód: Brielle
Viv, ClaraAmy, TiffanyEzek a weblapok az oldal csere partnerei. Ha szeretnéd,
hogy a te oldalad is kikerüljön ide,akkor a chatben kérhetsz
cserét. Az oldalad témája bármilyen lehet,szabad hely vég-
telen.Ha az oldal több hónapig nem frissel,lekerül a cserék közül. Magyar és külföldi oldalak számára is!Online összesen: 2
Vendégek: 2
Felhasználók: 0


 

Ingyenes webtárhely uCoz

Sims 2-es robotok személyre szabása (by:Alfaa)

Tipp - Robotok személyre szabása (Sims 2)

Ebben a tippben sok mindent megmutatok. Bizonyára sokan találkoztatok már robotokkal a sims 2 játékban, de ha ez neked újdonság, akkor a tipp elejét is olvasd el! Aki már jártasabb ebben, az első 8 képet ki is hagyhatja. Utána a robotok életkorának változtatását mutatom meg, majd a legvégén azt, hogy hogyan lehet átlagos sim kinézetet varázsolni nekik.


Robotok létrehozása (egyszerűbbik módszer)
Először is be kell írni ezt a kódod: boolprop testingcheatsenabled true
Majd le kell nyomni a SHIFT gombot, és így rákattintani a simre. Akkor megnyílik a titkos menü, itt a bővebbenre kell mennünk.


Aztán pedig a „Spaw” feliratra.


Megint a bővebbenre.


Majd legvégül a „New Servo”-ra.


Egy kis szürke izé jelenik meg a telken. Ha erre rámegyünk, csak egy lehetőségünk van, így kizárásos alapon az „Aktiválás”-ra kell kattintanunk.


Most már két lehetőségünk van: „Férfiként” vagy „Nőként”. Itt el kell döntened, hogy férfi, vagy nő legyen a robotod. Én most nőként aktiváltam.


Ez után felugrik egy ablak, hogy nevet tudjuk neki adni. Elsőnek mindig be van írva egy név, ezt kitörlöd, ha nem tetszik és beírsz mást. Én a Loren nevet adtam neki.
És aktiváltuk is a robotot, azaz Lorent. Most már ott van a többi sim között, és tudjuk irányítani. És mivel ő egy robot, kevesebb szükséglete van, és nem öregszik.


Életkor váltás/személyre szabás 1.lépés
Hogy személyre tudjuk szabni, vissza kell menni a titkos menübe, ugyan oda ahol a „New Servo” felirat volt. (bővebben-Spaw-bővebben) De most legalul a „Sim modder” kell nekünk.


Amint erre rámentünk, egy játék kisbaba jelenik meg. Loren irányítása közben kattintsunk rá, és ott a „Set age” feliratra.


Aztán három választásunk van: „Other Sim”, „All Sims”, „Me(Loren)”. Be is kereteztem, hogy a legutolsóra kell rá menni.


Most életkorokat látunk. Elder(idős), Teen(tini), Child(gyerek), Toodler(tipegő). Ezek közül menjünk rá a Toodler-re, azaz a tipegőre.


És most Loren tipegővé változott. De viszont ugyanúgy nem öregszik, és kevesebb a szükséglete. És ahogy a másik sim fogja, így látszódik a hátából kiálló zöld, világító gömb, ami az életkor váltás előtt is látható volt.


Lehet hagyni tipegőként is, de én inkább visszaváltoztattam. (Sim modder: „Set age”-„Adult”) De most már nem úgy néz ki, mint ezelőtt, hanem mint egy rendes sim. Már csak a külsején kell változtatni. De ez nem olyan egyszerű, mint gondolnánk, mivel ha a szekrényre kattintunk nincs olyan opció, hogy külső megtervezése. De azért nem olyan lehetetlen.


Ruhaváltoztatás/személyre szabás 2. lépés
Ehhez elsőnek is vissza kell menni a titkos menübe. Ott ismét a bővebbenre.


Aztán ott megtaláljuk a „*Plan outfit” feliratot, erre kell rámennünk.


Feldob egy ablakot, ami olyan, mint amikor ruhát vásárolunk. Itt kiválasztjuk azt a ruhát amit ráakarunk adni. Ajánlott, hogy csak egyet vegyünk meg. Majd pipa, és kész.
És a ruha vásárlás után dobja fel azt az ablakot, ahol megváltoztathatjuk a ruháját. Azért ajánlott csak egy ruhadarabot megvenni egyszerre, mert csak úgy lehet átöltöztetni, ha vásárlunk. Válasszuk ki amit megvettünk, és kattintsuk a pipára.


És át is van öltözve. Már csak a haja van hátra. De az sem egyszerű, mert miért is lenne az. Hiszen ha egy tükörre kattintunk, nincs olyan opció, hogy változtasson a megjelenésén.


Haj és smink megváltoztatása/személyre szabás 3. lépés
Újra tipegővé kell, varázsoljuk Lorent. Én itt is átöltöztettem, csakhogy lehessen látni, hogy bármilyen életkorban működik ez a módszer.


Most kell egy másik felnőtt sim segítsége is. Ha egy felnőtt simmel kattintunk a tükörre, találunk egy olyan opciót, hogy „változtasson Loren megjelenésén”. Ez kell most nekünk.


Most már tudunk változtatni Loren haján. FONTOS! Választhatunk egyedi tartalmú hajat, DE csak akkor, ha nem az egyedi hajak között van. A képen is ki x-eltem (jó bénán, de láthatóan J ) az egyedi hajak „mappáját”. Mivel, ha ilyet választunk, akkor amikor vissza változtatjuk felnőtté, nem olyan lesz a haja, mint amilyet most mi kiválasztunk. Mármint, lehet vele próbálkozni, de nekem nem működött, és nem is próbálkoztam tovább.


A sim modder segítségével változtassuk vissza a robotunkat felnőtté. És így most már a haja is kész.  Viszont megint meg kell változtatnunk a ruháját, kicsit rossz sorrendben csináltam. 


És ha már az eddigi fotóim ilyen rosszul sikerültem itt egy valamivel jobb fotó Lorenről, a személyre szabás végén. A simmünk még mindig nem öregszik, és a szükségletei sem változtak. És ezt az átváltoztatást meglehet csinálni bármelyik korban. DE!!


NAGYON FONTOS!!! Mint látjátok gyerekké változtattam Lorent. És be is kereteztem, hogy a „robot gyerekek” (és a tinik) iskolai átlaga egyes. Amint Loren gyerek lett már jött is az üzenet. (a jobb felső sarokban lévő)


Aztán visszaváltoztatni sem volt időm, de már itt is volt a szociális munkás, hogy a rossza tanulmányi átlag miatt elvigye Lorent. És persze a másik két gyereket is vele együtt. Ezért nem ajánlatos gyerekké változtatni egy robotot. Viszont Tinivé lehet, mert őket nem viszi el a szociális munkás, viszont nagyon nehezen tudnak javítani a jegyükön.


Előfordulhat, hogy amikor kilépsz, akkor a robotod külseje visszaváltozik az eredetire. Ez ellen is van megoldás: kilépés előtt ki kell kapcsolni Lorent. Ha rákattintasz, akkor ki ad egy olyan opciót, hogy „Kikapcsolás”. Segít a kép. :)

Remélem tetszett ez a tipp! :) Erre én magam jöttem rá, eddig még neten nem láttam ilyen tippet.

115