Itt kérhetsz cserét vagy szólhatsz hozzá az oldal híreihez  ha
   szeretnél. Véleményezd a simses sorozatok újabb részeit és
   beszélgess a többi sims fannal. A minichatben  segítséget is
   kérhetsz, valamint üzenhetsz a szerkesztőnek is.Használsz letöltött egyedi tartalmakat?
                         
Összes válasz: 963

Itt azokat a képeket láthatjátok amik legutóbb kerültek feltöl-
tésre az oldalra. Ezek a képek a szerkesztő fotói,illetve más,
sims fanok  beküldött képei.  Neked  is  van lehetőséged be-
küldeni képeket emailben: tiffanysims@citromail.hu

   Az oldal egyetlen szerkesztője: Tiffany Sims
   Email címe: tiffanysims@citromail.hu
   Az oldal nyitott: 2012.04.15.-én.
   A nyitás óta rekord látogatottsága: 868 látogató
   Mikor? 2017.01.28
   Design: Saját / Ucoz kód: Brielle
Viv, ClaraAmy, TiffanyEzek a  weblapok  az  oldal csere partnerei. Ha  szeretnéd,
hogy a te oldalad is kikerüljön ide,akkor a chatben kérhetsz
cserét. Az oldalad témája bármilyen lehet, szabad hely vég-
telen.Ha az oldal több hónapig nem frissel, lekerül a cserék közül. Magyar és külföldi oldalak számára is!                      Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


 

Ingyenes webtárhely uCoz

Sims 4 Cats and Dogs egyedi tartalmak javítása

Hogyan javítsuk meg a Cats&Dogs kiegészítő miatt nem megjelent egyedi tartalmakat?
Legutóbb arról írtam, hogy az új kiegészítőnél a kanapék és az ágyak eltűnnek, illetve bizonyos ruhák, hajak is,amik nem úgy készültek, hogy a későbbi patch-ekhez is támogatva legyen. Ezeknek egy részét úgy lehet megoldani, hogy bizonyos CC készítők az új kiegészítőhöz igazítva frissítették ezeket a darabokat, viszont időigényes, amíg az összest kikeressük és letöltjük a frissítéseit, főleg, mert egyáltalán nem biztos, hogy van is hozzá. Az aktív, mindig frissítő és professzionális alkotóknál valószínűleg találnál, de a régebbi, annyira nem aktívés profi készítőknél viszont nagyon kevés eséllyel. De ne aggódj, erre is van megoldás!
A Sims 4 Studio legújabb frissítéseiben már lehetőséged adódik fixálni az elromlott egyedi tartalmaidat, ennek amenetét szeretném nektek leírni. A kanapékat és az ágyakat mindenképp helyreállítja, viszont a ruhákra és ahajakra nem tudok garanciát adni, próbálgassátok. Illetve előny, ha a Mods mappádban külön vannak a bútorokés hajak, ruhák stb., ugyanis ezzel a módszerrel a Sims 4 Studio ki is fogja törölni azokat a tartalmakat, amiketnem tud helyreállítani. Persze nem véglegesen, vissza tudod őket állítani, és attól még, mert a program nemtudta helyreállítani, természetesen a valóságban működhet a játékodban. Kezdjünk is bele!
Elsőnek is, menj fel a https://forumpages.weebly.com/sims-4-latest-game-folder.html weboldalra, ahol fontos, hogy a Complete Updatet töltsd le, ugyanis ennél csak le kell
tölteni, Daemon Toolsba beírni, majd megnyitja a teljes játék listát. Azt be kell másolni az egészet és az eredetit átírni vele. Ezután az asztalok nem fognak megjelenni,
amik egyedi tartalmak, ehez csak le kell tölteni a SimsStudio 3.1.0.7 verzióját. Ott a Tools-> Objects -> Fix Objects of Cats&Dogs Patch és kész, azok is helyre jönnek.


Ekkor jön a lényeg. Fent van a Tools menü, onnantól kezdve pedig a képeken látni fogod, hogy mit kell csinálnod.A 13. képen lévő elérhetőségi helyek mindenképp ezek legyenek, amin változtathatsz, az az, hogy esetleg az elsőnél a Mods után még odaírod például, hogy \Bútorok, vagy \Ágyak. Attól függ, hogy milyen nevű mappában vannak azok a dolgok, amiket szeretnél megjavítani. De ha egybe szeretnéd az összest, akkor hagyd a végén a\Mods-t. Ezután nyomj rá a Run-ra és várj, amíg befejezi, a végén egy rövid statisztikában ismerteti majd, hány darabot javított meg, hányat nem tudott és hányat nem kellett neki. Ezután végeztél.


Kiegészítőként, lehetséges, hogy letöltött lámpák vagy tükrök nem működnek a játékban, erre is van megoldás,de ez sem tökéletes, ez sem javítja meg az összest.


Miután megjavította a dolgokat, behozza neked a mappát, ahova a fájlokat tette be dátummal és a javításnevével. Nyomj rá a legfrissebbre, ott két mappát látsz majd: Fail és Backup. Az utóbbi azokat a fájlokat tartalmazza, amiket nem tudott megjavítani. Ezek ettől függetlenül működhetnek a játékodban, csak mondjuk nem tökéletesek vagy lassítják a játékodat. Ezeket hagyhatod törölt fájlként, vagy megfogod őket és visszateszed őket a Mods mappába (ha visszateszed, a következő javításoknál is vissza kell majd őket tenned, illetve törölnöd őket a Fail mappából). A Backup mappákban a javított fájlokat, ezekkel nem kell csinálnod semmit, hagyd őket nyugodtan.
Mint látjátok, nekem több néven is van javítás, természetesen ti is használhatjátok őket, vannak javítások alsónadrágokra, könyvespolcokra, tévékre stb. A Sims 4 Studio sok mindenre képes még, YouTube-on nagyon sok videó van arról, hogyan lehet egyedi tartalmat létrehozni vele és, hogy milyen egyéb fejlesztések lehetségesek vele. Érdemes szétnéznetek, aki tud angolul alapszinten, de sok videóhoz még csak nem is kell angol nyelvtudás.Ha valakinek esetleg ez a leírás nem lett volna érthető, akkor itt egy videó is:
https://www.youtube.com/watch?v=XyBmo2OFTP8
Remélem tudtam segíteni, de ha valami mégsem érthető, nyugodtan várom a kérdéseket! :) További jó játékot mindenkinek!

115