Elolvasom a Forgotten Hollow Különkiadását:
Dominick & Maeve


Elolvasom a Forgotten Hollow Különkiadását:
Caleb & Maeve

A Forgotten Hollow Valentin napi kiadásai közül melyik volt a kedvenced?
                         
Összes válasz: 33

   Itt kérhetsz cserét vagy szólhatsz  hozzá az  oldal híreihez ha
   szeretnél. Véleményezd  a simses sorozatok újabb részeit és
   beszélgess a többi  sims fannal. A minichatben  segítséget is
   kérhetsz, valamint üzenhetsz a szerkesztőnek is.

 

   Az oldal egyetlen szerkesztője: Tiffany Sims
   Email címe: tiffanysims@citromail.hu
   Az oldal nyitott: 2012.04.15.-én.
   A nyitás óta rekord látogatottsága: 868 látogató
   Mikor? 2017.01.28
   
Design: Saját / Ucoz kód: Brielle
Lina, Viv, Miyu, Alfaa, ClaraAmy, Blanka, Jade, Tiffany

 
  
   Ezek a weblapok az  oldal  csere  partnerei. Ha  szeretnéd,
   hogy a te oldalad is kikerüljön ide,akkor a chatben kérhetsz
   cserét. Az oldalad témája bármilyen lehet, szabad hely vég-
   telen. Ha az oldal több hónapig nem frissel, lekerül a cserék
   közül. Magyar és külföldi oldalak számára is!


   
     
   
   
Online összesen: 9
Vendégek: 9
Felhasználók: 0


Ezek az aktív felhasználók böngészik jelenleg az oldalt:

Ingyenes webtárhely uCoz

Sims 4 City Living letöltése és telepítése

Figyelem! Ez a letöltési csomag már tartalmazza az alapjátékot is, így azt külön NEM kell letölteni!

További kiegészítők, amiket tartalmaz:
- Outdoor Retreet
- Get To Work
- Luxury Party Stuff
- Perfect Patio Stuff
- Spa Day
- Cool Kitchen Stuff
- Spooky Stuff
- Get Together
- Movie Hangout Stuff
- Romantic Garden Stuff
- Kids Room Stuff
- Dine Out
- Backyard Stuff
- City Living
- Vintage Glamour Stuff

NAGYON FONTOS! A játékhoz egyáltalán NEM szükséges az Origin, ezért kérlek, a letöltés előtt töröld le véglegesen a gépedről az Origint, hiszen az hibákat okoz a játék indítása során!

Figyelem! A fájl 18,5 GB méretű, ennek tudatában töltsétek csak le, illetve a játék NEM magyar!

A letöltéshez és a telepítéshez szükségünk lesz 3 programra:
- uTorrent --> letöltöm
- Daemon Tools --> letöltöm
- WinRar --> letöltöm

A City Living csomag letöltési linkje --> LETÖLTÖM


Ha a letöltési linkre kattintva a jobb sarokban elkezd visszaszámolni az oldal, akkor azt várjátok meg, majd ezután a "SKIP THIS AD" feliratra kattintsatok rá.


Most pedig ennek az oldalnak kellett előjönnie. Kattintsatok a "DOWNLOAD NOW" feliratra, majd egy tetszőleges helyre töltsétek le a torrent fájlt. Mivel a letöltés mérete nagyon nagy, ezért figyeljetek oda, hogy olyan helyre mentsétek, ahol van neki elegendő hely!


A letöltött torrent fájlra pedig kattintsatok 2x, majd felugrik az uTorrent, amiben le fogjuk tölteni. Itt is meg fogja kérdezni, hogy hová szeretnéd letölteni a játékot, célszerű ugyanabba a mappába, ahová az előző lépésben letöltött torrent fájlt mentettétek! A lényeg, hogy legyen neki elegendő hely!


A letöltés elég sok időt igénybe vehet, az interneted gyorsaságától függően! Miután kész a letöltés, a letöltési sávban kattintsatok jobb klikkel a City Livingre, majd válasszátok ki a "Tárolómappa megnyitása" opciót.


Ezután feldobja nekünk azt a mappát, ahová letöltöttük a játékot. Ezt a 3 db fájlt kell a mappában találnotok, de nekünk a legutolsó, maga a játék telepítője kell. Ha minden igaz, akkor egy "meghajtókép-fájlok" típusú fájl lesz, így csak annyi a dolgunk, hogy jobb klikkel rákkattintunk, majd kiválasztjuk a "Társítás --> Daemon Tools (Lite)" opciót.


Ezután fel is dobja nekünk a telepítés első lépését. Kattintsunk a "Setup.exe futtatása" opcióra.


Aztán nagy valószínűséggel nektek is bedobja ezt az ablakot, amelyben felhívja rá a figyelmünket, hogy ha tetszik a játék, akkor támogassuk a készítőket azzal, hogy a boltban is megvásároljuk. Itt csak az "OK"-ra kell kattintanunk. Ne ijedjetek meg, ezzel nem vásároljuk meg a játékot, csak tudomásul vesszük, hogy mit is kellene tenni. Ettől független még a letöltés ingyenes marad!


Következő lépésben ki kell választanunk, hogy hová szeretnénk telepíteni a játékot. Szerintem maradjunk annál, amit a gép maga kiad lehetőségként, tehát ehhez ne nyúljunk, csak kattintsunk a lent található "Next" feliratra.


Itt eldöntheted, hogy szeretnéd-e, hogy a játék ikonja kikerüljön-e az asztalra, illetve a start menübe. Kattintsunk ismét a "Next" feliratra.


Aztán az "Install" gombra kattintva el is kezdődik a telepítés.


Türelmesen várjuk meg, amíg az a zöld csík végigmegy, ez eltarthat egy darabig!


Ha a telepítés befejeződött, ezt az ablakot kell, hogy feldobja. Valószínű, hogy nektek nem pont ugyanezeket fogja írni, mint nekem, de nem baj, kattintsunk a "Finish"-re.


Ezután elvileg feldobja nektek is ezt az ablakot, amiben a játék nyelvét tudjuk kiválasztani. Mivel magyar nincs, ezért célszerű az angolnál maradni. Kattintsunk az "Apply" feliratra, majd a sarokban lévő "X"-re, ha magától nem záródik be az ablak.


Most pedig következzen a játék telepítésének egy nagyon fontos szakasza, mégpedig a crackelés! Enélkül bizony nem fog elindulni a játékunk, szóval figyelmesen csináljatok mindent utánam! Menjünk bele a "Sajátgép"-be, majd kattintsunk jobb klikkel a City Living meghajtójára és válasszuk a "Megnyitás" opciót.


Itt ezeket a mappákat és fájlokat kell látnod. Válasszuk ki a "Crack" mappát, majd addig kattintgassatok benne, míg a következő képen szereplő fájlokat nem látjátok.


Szóval, a crack mappán belül ezeket a fájlokat kell látnod. Jelöljétek ki ti is azt a 3-at amit én, majd jobb klikk --> másolás.
(Ha az utolsó lépés után sem indul el a játék, próbáld meg azt, hogy itt ne csak a kijelölt 3 fájlt másold át, hanem az összeset!)


Most menjünk vissza az Asztalra, ahol kattintsunk jobb klikkel a City Living ikonjára, amit a telepítés végén kirakott nekünk. A jobb klikk után válasszuk a "A fájlt tartalmazó mappa megnyitása" opciót.


Itt ezeket kell látnod. Kattints egy üres helyre a jobb klikkel, majd az előzőleg, a crack mappából kimásolt fájlokat illeszd be ide.


Fel fogja dobni ezt az ablakot, itt pipáljuk ki alul "Az összes ütközés esetén ez történjen" lehetőséget, majd kattintsunk a "Másolás és csere" opcióra, így a crack mappában található fájlokat szépen be is másolja nekünk. És ennyi is lenne az egész.


Az asztalon lévő parancsikonra kattintsunk jobb klikkel, majd válasszuk a "Futtatás rendszergazdaként" opciót, hogy a játékot elindíthassuk. Célszerű minden alakalommal így indítani a játékot!


És amint látjátok, nekem tökéletesen fut a játék, nem kért Origint, hisz nem is szükséges hozzá!

 

Ha esetleg bármi kérdésetek lenne, ezen az e-mail címen elértek --> ashweb@windowslive.com

136