Itt kérhetsz cserét vagy szólhatsz hozzá az oldal híreihez  ha
   szeretnél. Véleményezd a simses sorozatok újabb részeit és
   beszélgess a többi sims fannal. A minichatben  segítséget is
   kérhetsz, valamint üzenhetsz a szerkesztőnek is.Használsz letöltött egyedi tartalmakat?
                         
Összes válasz: 1002

Itt azokat a képeket láthatjátok amik legutóbb kerültek feltöl-
tésre az oldalra. Ezek a képek a szerkesztő fotói,illetve más,
sims fanok  beküldött képei.  Neked  is  van lehetőséged be-
küldeni képeket emailben: tiffanysims@citromail.hu

   Az oldal egyetlen szerkesztője: Tiffany Sims
   Email címe: tiffanysims@citromail.hu
   Az oldal nyitott: 2012.04.15.-én.
   A nyitás óta rekord látogatottsága: 868 látogató
   Mikor? 2017.01.28
   Design: Saját / Ucoz kód: Brielle
Viv, ClaraAmy, TiffanyEzek a  weblapok  az  oldal csere partnerei. Ha  szeretnéd,
hogy a te oldalad is kikerüljön ide,akkor a chatben kérhetsz
cserét. Az oldalad témája bármilyen lehet, szabad hely vég-
telen.Ha az oldal több hónapig nem frissel, lekerül a cserék közül. Magyar és külföldi oldalak számára is!                      Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


 

Ingyenes webtárhely uCoz

The Sims 4 letöltése telepítési útmutatóval

Rengetegen írtatok, hogyan lehet letölteni ezt a kiegészítőt, azt a kiegészítőt, illetve teljes egészében az összeset az alapjátékkal egyetemben. Ebben az telepítési útmutatóban megkapjátok mind a kettőre a választ és a segítséget. :) Ehhez viszont fontos, hogy minden utasítást ugyanúgy csináljatok meg, ahogy leírtam, különben nem lesz jó. Kezdjünk is bele!

FIGYELEM! A letöltéshez szükség van torrentre (pl. utorrent) és WinRAR-ra! Továbbá nem szabad, hogy a gépen fent legyen az Origin! Ha fent van, töröld le még az elején, mielőtt telepítenéd a játékokat!

A játékot két helyről szerezzük be, illetve egy pont után egyessével kell telepítenünk őket:

 1. https://piratebays.me/torrent/18709539/The.Sims.4.All.DLC.Eng.Repack
 • Alapjáték
 • Get to Work
 • Luxury Party Stuff
 • Perfect Patio Stuff
 • Spa Day
 • Cool Kitchen Stuff
 • Spooky Stuff
 • Get Together
 • Movie Hangout Stuff
 • Romantic Garden Stuff
 • Dine Out
 • Kids Room Stuff
 • Backyard Stuff
 • City Living
 • Vintage Glamour Stuff
 • Vampires
 • Bowling Night Stuff
 • Parenthood
 • Fitness Stuff
 • + Holiday Celebration Pack (ingyenes csomag!)
 1. Toddlers Stuff: http://games4theworld.bestgoo.com/t31448-the-sims-4-toddlers-stuff-out-now
 2. Cats and Dogs: http://games4theworld.bestgoo.com/t32114-the-sims-4-cats-dogs-gameversion-1-36-102-1020-out-now
 3. Laundry Day Stuff: http://games4theworld.bestgoo.com/t32625-the-sims-4-laundry-day-stuff-version-1-38-49-1020-out-now
 4. Jungle Adventures: http://games4theworld.bestgoo.com/t32874-the-sims-4-jungle-adventure-game-version-1-40-61-1020-out-now
 5. My First Pet Stuff: http://games4theworld.bestgoo.com/t32931-the-sims-4-my-first-pet-stuff-version-1-41-38-1020-out-now
 6. Seasons: http://games4theworld.bestgoo.com/t33408-the-sims-4-seasons-version-1-44-77-1020-out-now

ELSŐ RÉSZ

Az első linkkel kezdünk. Mikor megnyitjátok, a képen lévő, bekarikázott linkre kattintva tudjátok elindítani a letöltését a torrenten.


A további kiegészítőket a Games4theworld-ről fogjuk letölteni, egyessével. Mindegyik esetében érdemes a "torrent" fájlt letölteni. Fontos, hogy mást ne tölts le hozzá, ha valahol van Game mappa, az sem szükséges, hiszen az utolsó a Seasons lesz, ott viszont szerencsére nincs probléma a Game mappával.


 

MÁSODIK RÉSZ

Miután minden letöltést elindítottál, csak várnod kell, amíg ezek letöltenek. Nekem általában 1 órán belül letöltöttek, de ha többet egyszerre töltünk, esetleg belassulhat kicsit, mindenesetre várj nyugodtan. Miután mind a hat letöltött (vagy legalább a DLC), akkor vágjunk is bele a feltelepítésbe! Keresd meg azt a mappát, ahova a letöltött fájlokat tetted. A kékkel megjelölt mappát nyisd meg és indítsd el a telepítőjét.

Miután elindítottad a telepítőt, egyszerűen kattints lent a "Tovább" gombra. Itt kiválaszthatod, hogy hova települjön a The Sims 4, de hagyjad, hagy telepítse oda, ahova kiírta. Viszont fontos, ha a rendszered 32 bites, a telepítés után a The Sims 4 mappát tedd át a sima Program Files-ba! (Figyelem: a játék nem magyar nyelvű, a nyelvválasztásnál a telepítés nyelvét választjuk ki!)

A továbbiak nem lényegesek, a négyzeteket sem kell feltétlenül kipipálni, főleg a másodikat, hogy hozzon létre ikont a gyorsindításban, hiszen nem ezzel fogjuk elindítani a játékunkat. A végén kattins csak a telepítésre és várj! Sok időt vehet igénybe, de érdemes kivárni.Miután befejezte, semmiképp se pipáld ki a "Launch The Sims 4"-et, ugyanis még van kiegészítő, ráadásul az elindítása sem ennyire könnyű. Folytassuk tovább a munkát!HARMADIK RÉSZ

Nagyon fontos a sorrend, ne kezdj a Seasonnal, utána Cats and Dogs-zal stb. A fent leírt sorrendet kell követned, azaz a Toddlers Stuff-fal kezdj és a Seasons-szel fejezd be a telepítést! A lenti leírás az utolsó kiegészítőt, tehát az évszakokat mutatja be, de te sorrendben haladj!

Keressük ki a letöltött fájlokat és indítsuk el annak a kiegészítőnek a WinRAR fájlját, amelyik következik!Amennyiben a My First Pet Stuff-ot és a Seasons-t telepíted éppen, van egy kis dolgod még. A többi kiegészítőnél ezt kihagyhatod. Nyisd meg a "# Language Registry Files" mappát és válaszd ki azt a nyelvet, amelyiken szeretnél játszani. Nincsen magyar nyelv, így én az angolt tanácsolom, de ha te más nyelven tudsz vagy szeretnél játszani, akkor keresd ki és azt nyisd meg. Látni fogsz egy TS4_English.reg (vagy más nyelvű) fájlt, kétszer kattints rá. Először az "Igenre" majd az "okra" kattints. Ne aggódj, semmi baj nem fog történni!

 

Miután ezzel készen vagy, vagy nem is kellett ilyet csinálnod, jöhet a telepítés. Pofon egyszerű, egyszerűen kijelölsz mindent a WinRAR-ban. Tehát az Installer-től a Supportig minden mappát. A nyelv telepítő és a szöveges dokumentum nem kell! Ezután CTRL+C billentyűkombinációkkal másold ki a tartalmat. Lehet, hogy nem indul el egyből a másolás, várj egy kicsit. Illetve pár percet igénybe vehet maga a másolás művelete.

Ha minden szükséges fájlt kimásoltál, keresd meg a The Sims 4 mappát, ahova előzőleg már telepítettük egy csomó kiegészítővel. Ez a 64 biteseknél a Program Files (x86), a 32 biteseknél (ha már átmásolta) a sima Program Files-ban található.CTRL+V billentyűkombinációkkal ide illeszd be a bemásolt tartalmat. Elkezdi a beillesztést, de hamarosan kiírja, hogy bizonyos fájlok ütköznek majd. Ebben az esetben fogadd el a felülírást. Ki fogja írni, hogy rendszergazdai jogosultság szükséges. Pipáld ki, hogy az összes tartalomra legyen érvényes a felülírás, majd kattints a tovább gombra és várj.

 

Ha ezzel készen vagy, fel is telepítettél egy kiegészítőt! Így kell az összes Games4theworld kiegészítőt feltelepíteni, így a későbbi kiegészítőket is ez alapján könnyedén fel tudod majd telepíteni, csak mindig figyelj oda, hogy a megfelelő fájlokat másold át, nehogy belekerüljön néhány nem kellő dokumentum. Illetve, ha Language Registy Files-szal találkozol, először válaszd ki és telepítsd a játék nyelvét! :)

A játék elindításához csak be kell menned a Game, majd a Bin mappába, onnan tudod majd mindig elindítani. A rendszerednek megfelelően (64 vagy 32 bites) válaszd ki a megfelelő elindítót. Ha véletlenül te a sima TS4 nevezetű fájlt indítod el, nem lesz belőle semmi baj, akkor használd azt, de ne váltogasd a kettőt, hogy hol ezzel-hol azzal. :) Ami fontos, hogy első alkalommal rendszergazdaként indítjuk el a játékot, akkor fog csak elindulni a játék, a későbbiekben simán is elindíthatod.(FIGYELEM: Ha már előzőleg volt fent neked The Sims 4, mindenképp töröld az Electronic Arts mappát a Dokumentumokból, így nem fogja kiírni az Origint!)

Remélem tudtam nektek segíteni, bármi kérdésetek van, írjatok nyugodtan chatben, vagy én, vagy más látogatók, biztosan fognak tudni segíteni nektek. :) Kellemes játékot nektek!

115